anttipaussu-myyntijohdonpt.jpg

Antti Paussu

MYYNTIJOHDON & MYYNNIN PERSONAL TRAINER, FOUNDER

Myyntijohdon personal trainerin isä, sarjayrittäjä, toimitusjohtaja, myynnin sekä johtamisen ammattilainen. Ammatillisena elämäntehtävänä on auttaa asiakkaitaan johtamaan sekä myymään paremmin. Intohimo myyntiä kohtaan syntyi jo 1990-luvun puolella ja koko 20-vuotinen ura on koostunut sekä kansainvälisten talojen myynti- ja markkinointitehtävistä (Unilever sekä Philips) sekä viimeiset kymmenen vuotta konsultoinnin ja valmennuksen parista (Trainers’ House sekä yrittäjyys). Asiakkaat arvostavat Antin käytännönläheisyyttä, pelisilmää, ulosantia ja konkretiaa. Hänen palveluitaan ovat hyödyntäneet viime vuosina mm. Paulig, Ålandsbanken, Castrén & Snellman ja moni muu oman alansa menestyjä. 

antti(at)myyntijohdonpt.fi

+358 40 709 0302

 
 

henritanner-myyntijohdonpt.jpg

Henri Tanner

MYYNTIJOHDON & MYYNNIN PERSONAL TRAINER, MARKETING director

Myyntijohdon personal trainerin markkinointijohtaja, tapahtuma-alan konkari, tuotteistaja, myynnin sekä johtamisen moniosaaja. Henri hyppäsi mukaan kehittämään palvelukonseptia ja jakamaan Antin visiota Myyntijohdon personal trainerin kannattavaa myyntiä kasvattavasta metodista. Tähän astisesta urasta leijonan osa on kulunut B2B-tapahtumien parissa Management Eventsillä erinäisissä myynnillissä, esimies- ja konseptin kehitystehtävissä ja Henrillä on hyvää näkemystä lähiesimiestyöskentelystä, tuotteistamisesta sekä prosessiajattelusta. Asiakkaat kokevat Henrin olevan helposti lähestyttävä. Kiitosta tulee kyvystä hahmottaa kokonaisuuksia ja idearikkaudesta.

henri(at)myyntijohdonpt.fi

+358 50 548 2135

 
 

timomeriluoto-myyntijohdonpt.jpg

Timo Meriluoto

MYYNTIJOHDON & MYYNNIN PERSONAL TRAINER, sales director

Myyntijohdon personal trainerin myyntijohtaja. Erittäin kokenut myynnin, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, jonka työuraan mahtuu kokemusta useilta eri toimialoilta sekä yritys-, kuluttaja- että julkisen sektorin asiakkaiden osalta. Lisäksi call centereiden ja asiakaspalvelukeskusten esimiestehtävät ovat hänelle tuttuja kuten myös tuotannollisten funktioiden esimiesvastuut.

Kaikkiaan kokemusta henkilökohtaisesta myyntityöstä Timolla on lähes 30 vuotta ja esimiestehtävistä yli 25 vuotta. Erilaisissa kaupallisissa johtajatehtävissä Timo on toiminut viimeiset 15 vuotta ja viimeisimpänä tutuksi ovat tulleet myös toimitusjohtajan tehtävät. Erityisosaamiseeni kuuluvat mm. myyjien ja esimiesten sparraaminen ja tekemisen kehittäminen, liiketoiminnan uudistaminen sekä myynnin kannattava kasvattaminen; ylipäätään erilaisten muutosten läpivieminen.

timo(at)myyntijohdonpt.fi

+358 50 439 2432

 
 

janiniemi-myyntijohdonpt.jpg

Jani Niemi

Myyntijohdon & myynnin personal trainer, Viestintävelho

Myyntijohdon personal trainerin velho, mitä tulee myyntiä tukevaan viestintään. Kokenut yrittäjä sekä tuloksellisen markkinoinnin ja viestinnän todellinen taitaja. Janilla on vankkaa erityisosaamista digitaalisen maailman valjastamisesta myynnin käyttöön sekä siitä, mitä muutoksia yritykseltä vaaditaan tämän mahdollistamiseksi. Erityisosaamiseen kuuluu mm. sisältömarkkinointi, videotuotanto sekä digitaalisen viestinnän suunnittelu. Hänen mukana olonsa vahvistaa Myyntijohdon personal trainerin tiimiä nimenomaan myyntiä tukevan viestinnän osalta. Omien sanojensa mukaan Jani on ”myynnin mahdollistaja” ja ”tekee viestinnällisiä asioita, jotka vaikuttavat positiivisesti myyntiin”. Tyyliltään Jani on erittäin suorapuheinen ja käytännönläheinen. Jos haluat tuloksia, niin valmistaudu kohtaamaan kaunistelematon totuus.

Ota meihin yhteyttä

 
Nimi *
Nimi
 
 
 
 

MOW - mothership of work/

Myyntijohdon personal trainer

Pieni Roobertinkatu 9

00130 Helsinki