Usein kysytyt kysymykset

Miksi Myyntijohdon personal trainer?

Kannattavan myynnin kasvattaminen on meidän missio numero 1, jota kohti ja jonka ala-tavoitteita Myyntijohdon personal trainer on perustettu palvelemaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme sitoutuneita tarveperusteisia valmennussuhteita liikunnan maailmasta tutuin personal trainer -periaattein, mutta myynnin ja sen johtamisen -kentässä. Toiminta perustuu aitoon osaamiseen ja systemaattisuuteen unohtamatta moderneja menetelmiä ja digitaalisen aikakauden mahdollisuuksia.

Myyntijohdon personal trainer on siis perustettu jotta sinä, hyvä asiakas ja kumppanimme saat tukea, vinkkejä ja uutta pohdittavaa haluamassasi paikassa, haluamallasi välineellä ja sinulle sopivana ajankohtana. Usein tai harvoin. Yhdessä tai erikseen. Osallistuen tai kuunnellen.

Koska uskomme vahvasti verkostoitumiseen, yhteistyöhön ja ystävyyksiin, niin yhteisöämme tuetaan säännöllisillä kohtaamisilla niin valmennuksien kuin muiden tapahtumien muodossa. Ajankohtaista sivulta löydät tulevat mahdollisuudet yhdessä tekemiseen.

 

Mitä palveluita tarjoatte?

Tarjoamamme pääpaino on perinteiseissä liiketoiminnan asiantuntijapalveluissa ja sen muotoilussa sekä erilaisissa live-valmennuksissa pidempiaikaisten kumppanuussuhteiden muodossa. Tarjoamme kuitenkin myös verkkovalmennuksia, pienryhmävalmennuksia sekä erilaisia myyntiä kehittäviä yksittäispalveluita.

 

Tarjoatteko palveluita pienille yrityksille?

Olemme keskittyneet keskisuuriin ja suuriin yrityksiin, mutta katsomme kunkin casen tapauskohtaisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä!

 

Konsultaatio on kallista, miksi tarvitsisin sitä?

Tapamme toimia tarjoaa käyttöösi ulkopuolisen riippumattoman näkemyksen paikantaa organsaatiosi kehitysalueet ja kehittää niitä systemaattisesti kohti yhdessä kanssasi määrittelemiämme tavoitteita kohti. Asiaa voi puntaroida, että onko kalliimpaa olla tehoton, korjata ongelmakohdat itse omalla suurella aika panoksella vai palkata ylimääräinen pari käsiä tekemään sen puolestasi.

 

Miksi osallistua verkkovalmennukseen?

Verkkovalmennukset ovat loistava tiedonlähde ja tuki perinteisen valmentautumisen rinnalla. Niillä voi syventää tietämystä, ymmärtää viitekehyksiä sekä lähestyä asioita systemaattisesti osallistavia harjoituksia unohtamatta. Lisäksi ne ovat mukavasti mahdutettavissa muun kiireisen elämän ja työskentelyn ohella aika- ja paikkariippumattomuudellaan. Näin ollen suosittelemme niitä lämpimästi kaikille teille aktiivisille ja kiireisille, jotka haluatte kehittää itseänne ja edetä urallanne.

Saat valmennuksistamme toimivia käytännönläheisiä vinkkejä esimerkiksi omaan myynti- ja/tai esimiestyöhösi sekä itsesi johtamiseen. Työvihon harjoitukset ohjaavat siirtämään opit omaan arkeesi, jolloin ne huomaamattasikin alkavat vaikuttaa tapaasi johtaa ja auttaa tiimiläisiäsi antamaan töissä parastaan.