Referenssit

Asiakkaidemme kokemuksien perusteella voimme todeta, että toimintatapamme organisaatioiden myynnin kehittämisen tukena on toimiva. Yhtälailla kuin ihmiset kohentavat kuntoaan ja saavuttavat tavoitteitaan urheilun parissa, on ulkopuolisen myyntijohdon ja myynnin personal trainerin käyttäminen oiva ja tehokas ratkaisu myynnin kehittämiseen ja myynnillisten menestystavoitteiden saavuttamiseen.

 
Lenita Ingelin  Managing Director  Paulig Coffee Division  "Antti on auttanut meitä kirkastamaan ja kehittämään myynnin ja huollon prosesseja ja viemään niitä käytäntöön. Hänellä on poikkeuksellinen kyky auttaa hahmottamaan kehitystarpeet, sitouttaa avainhenkilöt mukaan muutokseen heti alusta sekä auttaa viemään asiat käytäntöön tiimin kanssa, niin että ne myös juurtuvat joka päiväiseen työhön. "

Lenita Ingelin

Managing Director

Paulig Coffee Division

"Antti on auttanut meitä kirkastamaan ja kehittämään myynnin ja huollon prosesseja ja viemään niitä käytäntöön. Hänellä on poikkeuksellinen kyky auttaa hahmottamaan kehitystarpeet, sitouttaa avainhenkilöt mukaan muutokseen heti alusta sekä auttaa viemään asiat käytäntöön tiimin kanssa, niin että ne myös juurtuvat joka päiväiseen työhön. "

Outi Ruohola  HR Director  Castrén & Snellman  "Antti on kouluttanut sekä asiantuntijaesimiehiämme että koko muuta organisaatiotamme mm. oman työn johtamiseen liittyen. Valmentajana hänellä on aina hyvin käytännönläheinen lähestymistapa asioihin. Uskottavana ja luontevana esiintyjänä hän saa yleisön hyvin mukaansa. Yhteistyökumppanina Antti on aktiivinen ja asiakkaan etua vahvasti ajatteleva."

Outi Ruohola

HR Director

Castrén & Snellman

"Antti on kouluttanut sekä asiantuntijaesimiehiämme että koko muuta organisaatiotamme mm. oman työn johtamiseen liittyen. Valmentajana hänellä on aina hyvin käytännönläheinen lähestymistapa asioihin. Uskottavana ja luontevana esiintyjänä hän saa yleisön hyvin mukaansa. Yhteistyökumppanina Antti on aktiivinen ja asiakkaan etua vahvasti ajatteleva."

Noora Monte  Talousverkko  "Antin kanssa on hauska keskustella ja helppo tehdä töitä. Antti osaa hyvin nostattaa ja tsempata myyjän omaa tyyliä. Antti ei kuitenkaan ole vain kiva ”myyntisparrailija” vaan pystyy avaamaan myyntiprosessin vaiheet ja vaikuttimet selkeästi auki sekä asettamaan ne suurennuslasin alle tarkasteltaviksi. Kiitos!"

Noora Monte

Talousverkko

"Antin kanssa on hauska keskustella ja helppo tehdä töitä. Antti osaa hyvin nostattaa ja tsempata myyjän omaa tyyliä. Antti ei kuitenkaan ole vain kiva ”myyntisparrailija” vaan pystyy avaamaan myyntiprosessin vaiheet ja vaikuttimet selkeästi auki sekä asettamaan ne suurennuslasin alle tarkasteltaviksi. Kiitos!"

 
 
Kaj Dahlström  CEO  Steripolar  "Olen yli vuosikymmenen tehnyt yhteistyötä Antin kanssa ja yhteistyö jatkuu edelleen. Steripolar markkinoi sairaalatarvikkeita Suomen terveydenhuollolle niin isoille, kuin pienille yksiköille. Olemme Antin kanssa yhdessä määritelleet strategiat ja suunnitelleet siihen tarvittavat kehittämis- ja koulutustarpeet, joiden myötä Steripolar on menestyvä kasvuyritys."

Kaj Dahlström

CEO

Steripolar

"Olen yli vuosikymmenen tehnyt yhteistyötä Antin kanssa ja yhteistyö jatkuu edelleen. Steripolar markkinoi sairaalatarvikkeita Suomen terveydenhuollolle niin isoille, kuin pienille yksiköille. Olemme Antin kanssa yhdessä määritelleet strategiat ja suunnitelleet siihen tarvittavat kehittämis- ja koulutustarpeet, joiden myötä Steripolar on menestyvä kasvuyritys."

Nina Laakkonen  Head of Private Banking Finland  Ålandsbanken Private Banking Suomi  "Yhteistyössämme jokainen osallistuja on joutunut tekemään pieniä henkilökohtaisia muutoksia toiminnassaan. Niiden vaikutus näkyy selkeästi tuloksissa. Vanhojen toimintamallien, uskomusten ja tekosyiden kyseenalaistaminen on auttanut meitä muutoksen toteuttamisessa."

Nina Laakkonen

Head of Private Banking Finland

Ålandsbanken Private Banking Suomi

"Yhteistyössämme jokainen osallistuja on joutunut tekemään pieniä henkilökohtaisia muutoksia toiminnassaan. Niiden vaikutus näkyy selkeästi tuloksissa. Vanhojen toimintamallien, uskomusten ja tekosyiden kyseenalaistaminen on auttanut meitä muutoksen toteuttamisessa."

Ole-Arvid Liodden  CEO / Partner  SignatureSalesSystem  "I have had the pleasure to learn from and discuss sales and development with Antti Paussu. I really must say that his knowledge, passion and interests about how to transform and create results on the next level, is something that really have helped me a lot."

Ole-Arvid Liodden

CEO / Partner

SignatureSalesSystem

"I have had the pleasure to learn from and discuss sales and development with Antti Paussu. I really must say that his knowledge, passion and interests about how to transform and create results on the next level, is something that really have helped me a lot."

 
Mikko Teittinen  CEO  Bang & Bonsomer Group Oy  "Toteutimme myyntijohdon valmennusohjelman useissa eri maissa sekä liiketoimintayksiköissä. Antti auttoi meitä kehittämään myynnin johtamisen käytäntöjä ja esimiestyön systematiikkaa. Hän antoi henkilökohtaista tukea sekä neuvontaa esimiestilanteisiin ja haasteisiin. Antti on helposti lähestyttävä persoona ja hänessä yhdistyy kova myyntijohdon osaaminen sekä kyky tulla toimeen hyvinkin erilaisten henkilöiden kanssa. Yhteistyö Antin kanssa jatkuu edelleen."

Mikko Teittinen

CEO

Bang & Bonsomer Group Oy

"Toteutimme myyntijohdon valmennusohjelman useissa eri maissa sekä liiketoimintayksiköissä. Antti auttoi meitä kehittämään myynnin johtamisen käytäntöjä ja esimiestyön systematiikkaa. Hän antoi henkilökohtaista tukea sekä neuvontaa esimiestilanteisiin ja haasteisiin. Antti on helposti lähestyttävä persoona ja hänessä yhdistyy kova myyntijohdon osaaminen sekä kyky tulla toimeen hyvinkin erilaisten henkilöiden kanssa. Yhteistyö Antin kanssa jatkuu edelleen."